“Zovite policiju, zabola sam mužu sekiru u glavu”: Žena upala u ambulantu kod Leskovca i ostavila lekare u čudu – Intervenisala policija

|

Pedesetogodišnja žena ušla je danas oko 12.20 u zdravstenu ambulantu u Pečenjevcu blizu Leskovca i zatražila od lekara da pozovu policiju jer je, kako je sama priznala, rano jutros u porodičnoj kući suprugu zabila sekiru u glavu dok je on spavao.

Kako Kuriru javljaju zdravstveni radnici iz pomenute ambulante, u pitanju je žena iz obližnjeg sela Šarlince.

“Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve. Tridesettri godine me maltretira i celu porodicu”, pričaju vidno potreseni zdravstveni radnici iz ove ambulante.

Napominju da im je žena ispričala kako od 8 sati izjutra baulja kroz šume i da je pešaka došla do Pečenjevca. Nezvanično saznajemo da je žena privedena na saslušanje i da trenutno daje izjavu u leskovačkoj policiji. Njen suprug nije podlegao povredama, živ je, i nalazi se u Opštoj bolnici Leskovac sa teškim telesnim povredama.

Izvor: mondo.rs