Zorica i Zvezdan udružili snage protiv Anđele, a ona povukla očajnički potez: “Bacila udicu” na poznatog Zadrugara

|

Zorica Marković je održala lekciju Zvezdanu Slavniću nakon događaja sa Majom Marinković, u čiju odbranu će stati.

“Uradio si šta si uradio, ali Maju će svi sada kuditi. U ovom slučaju Maja nije kriva, po prvi put ću je braniti. Neću dati da Anđela bude žrtva nakon svega. Nije lepo ono što si uradio Ani, a sve ovo ostalo je manje bitno. Anđela sad treba da bude žrtva, a šta je sa Anom koja je pored tebe provela silne godine, koju su vređali?”, pitala je Zorica.

“Zoko, nećemo sad o tome. Ana ne zna nekad šta govori”, rekao je Zvezdan.

“Ona je pre neko veče rekla da više ne oseća strah, a veruj mi da je to istina. Ona po prvi put ne oseća strah kad si ti u pitanju. Ja sam ti rekla da ne vređaš Anu”, rekla je Zorica.

“Dobro, samo nemoj da je rasturuš skroz”, poručio je Zvezdan.

“Mogu samo verbalno da je rasturim. Maju ne osuđujem, ona je samo Cara čekala, kad je videla da ga nema, uradila je ovo. Transparentna je, a za to što si prevatio Presvetu, ne mogu da te osudim. Neću da te kudim, to je to. Ana je rekla da budem tu za tebe”, rekla je Zorica.

“Zahvali joj se u moje ime, ali će Ana morati da se uključi u tu priču za početak”, istakao je Zvezdan.

S druge strane, Anđela Đuričić shvatila je da treba da da okrene novi list i da bi joj možda i najbolje bilo da započne vezu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Naime, tokom večeri Anđela je bila u kunjihi sa zadrugarima koji spermali večeru, te se našalila da je najbolje da ona i Zola budu zajedno.

“Na kraju balade Zolander i ja završimo zajedno i budemo tu nas četvoro”, rekla je Anđela i izjavom iznenadila mnoge.

Izvor: espreso.co.rs