Zorana Mihajlović na tapetu: Vulin smatra da je ljuta što treći put nije premijerka – Njene izjave biće tema na sednici SNS, najavio Vučić

|

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin smatra da je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ljuta jer ni treći put nije postala premijerka Srbije. Savetuje joj da svoju ljutnju iskali na ambasadorima koji su joj to obećali.

“Nisam znao da je u Srbiji moguće imati kritičko mišljenje o svemu osim o članstvu u Evropsku uniju (EU). Moj stav o štetnosti EU nije nepoznat i nije se menjao od mojih političkih početaka”, stoji u Vulinovoj pisanoj izjavi povodom kritika Zorane Mihajlović o njegovom stavu o EU.

Ministar Vulin dodao je da je on „izneo stav, a gospođa Mihajlović neka me ubedi da ga promenim, ako EU od nas traži neprihvatljivo, da priznamo takozvano Kosovo, da napustimo Republiku Srpsku, da uvedemo sankcije Rusiji, naveo je Vulin u izjavi koju je medijima prosledio MUP Srbije.

Ministarka Mihajlović je, komentarišući izjavu Vulina da Srbiji nije mesto u EU, rekla da je nemoralno i licemerno da neko sedi u Vladi Srbije kojoj je prioritet članstvo u EU, a priča da zemlja ne treba da bude deo Unije.

Predsednik Vučić, govoreći o izjavama Zorane Mihajlović rekao je da nije pročitao poslednje ministarkine izjave i da nije razumeo njihov smisao, ali da je to svakako pitanje za Vladu Srbije i unutarstranačke organe.

Izvor: nova.rs