Zoran je bio bogat, imao 3 ljubavnice, jednoj hteo da renovira kuću: Meštani najviše žale suprugu – Sve je radila za njega

|

Zoran R. (54) iz sela Milutinovac koji je osumnjičen da je jutros pucao u glavu ljubavnici I. L. (44) iz sela Dedine a zatim ubio suprugu V. R., koju je mrtvu izbacio iz kola u jarak u Kruševcu, kako kažu meštani bio je jedan od najbogatijih ljudi u ovom selu.

“Bili su poljoprivrednici, a i radili su u fabrici kablova u Kruševcu. Ćerke su se udale u dva sela, isto bogato. Njegova kuća je na početku sela, svi znaju gde živi. Zoran je svima pomagao, ali se znalo da voli žene. Celo selo je znalo da ima ljubavnice. Imao je dosta voća, povrća… Kuća u kojoj je živeo je lepa, fino sređena, veliko dvorište… Kako da kažemo, baš su dobro živeli. Toliko je pomagao i pozajmljivao da mu jedan duguje čak 70.000 evra”, ispričao je meštanin sela gde je živeo Zoran.

“Ovo mu je treća ljubavnica, a ženu koju je ubio je doveo u kuću dok je bila baš, baš mlada… Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su 2 ćerke i 4 unučadi. Bio je dobar čovek, ali pare su ga iskvarile. Njegova porodica je bila čuvena, poljoprivrednici… Pa šta da vam kažemo kad im jedan duguje čak 70.000 evra. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici, a ona inače ima i muža. Celo selo je u šoku. Celo jutro je bila jurnjava ovuda. Policija na sve strane, deca vrištala. Mučenu žeu je ubio i bacio iz kola u jarak, a onda ga je policija opkolila i tu se ubio”, rekli su meštani.

Ivana K. (44) iz sela Dedine koju je u glavu upucao Zoran R. (54) u Kruševcu u veoma je teškom stanju i lekari joj se bore za život.

“Prebačena u KC Niš u teškom je stanju, ima povredu glave, životno ugrožena, intubirana”, rekli su nadležni za medije.

Izvor: telegraf.rs