Totalna promena Nike Tošić – Sada je ista majka: Svi se pitaju kada je toliko porasla (FOTO)

|

Mlađa naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića, do skoro je bila “tatina ćerka”. Nije se mnogo zanimala za fizički izgled i modne trendove, kao što je to slučaj sa Atinom. Međutim, kako je zašla u tinejdžerske godine, Nika se promenila. Sada je u toku čak i kada je reč o modi i frizurama zbog čega ponosno nosi zvanje najmlađe trendseterke.

Nika se nedavno pratiocima pohvalila novom bojom kose i frizurom. Nova frizura Nike Tošić tema je radoznalih fanova poznate devojčice i dok je pojedini kude zbog promene, većina hvali njenu smelost, a mnogi tvrde da je s novom bojom kose ona dobrim delom korigovala i lični opis te da sada više podseća na majku nego na oca.

Preslatku Niku ranije su mnogi upoređivali prvo sa bakom Divnom, potom su govorili da liči na tetku, rođenu Duškovu sestru, kao i baku, pa i svog oca, dok se sada situacija drastično korigovala.

S godinama i promenama koje tinejdžerske godine nameću, mlađa ćerka poznatog para sve više liči na majku, a trudi se da i figuru dovede do savršenstva.

Izvor: story.rs