Žika Jakšić priznao zašto su mu propali brakovi: Zato se rastao i od Dajane Paunović

|

Producent i voditelj Žika Jakšić živeo je na relaciji Nemačka – Srbija, a kako je istakao pored muzike on je radio i kao spasilac na bazenu.

Tamo je upoznao i svoju prvu suprugu, a sada se konačno otvorio i ispričao kako mu je bilo u braku.

— Ja sam tamo 1990. upoznao moju prvu suprugu, mi smo se zaljubili tamo, a venčali smo se u Aleksandrovcu. Sledeće godine se bend rasturio, bilo je povoljnije da se svira u Srbiji. Ostao sam tamo zbog ljubavi, a oni su se vratili. Tamo sam čak jedno vreme svirao i s Nemcima, period ‘91, kad sam svirao rok muziku. Onda sam planirao da se vratim, vratio sam se dva dana pre nego što su izbili suk0bi u Hrvatskoj. Došao sam kući tačno na vreme, zajedno sa ženom. Sećam se da je ona imala svoj frizerski salon u Nemačkoj, mi smo ga spakovali i doneli u Aleksandrovac kako bismo mogli da živimo tu, nismo još imali dece, bili smo godinu dana u Srbiji. Insistirala je, zbog stanja, a ja sam imao papire, da se vratimo i vratili smo se ‘93. u Nemačku — priča on.

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao, Žika se razveo, a jedan razlog je bio presudan.

— Kad su deca u pitanju, mogu opet samo da kažem – Bogu hvala. Od Sneže sam se razveo kad je Andrija imao šest godina, tek je pošao bio u školu. Razveli smo se jer sam previše težak za život udvoje, previše sam samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa na kraju krajeva i ularima i stegama koje, samim tim, i brak neumoljivo nosi. Nismo imali nikakav problem, svađu, već prosto nismo mogli da uskladimo svoje životne stavove i želje — rekao je Jakšić i dodao:

— Isti slučaj je bio i s Dajanom, ali ja se nisam udaljio i uvek sam bio prisutan u Andrijinom životu. Čak i kad smo bili kilometrima daleko i kada sam bio u teškim situacijama i finansijski, ja sam uvek stajao za njega i, eto, on je završio ozbiljne škole.

— I evo danas, mojoj prvoj ženi koja je meni veliki prijatelj, i ja njoj, naravno, mogu samo da zahvalim što mu je usadila najlepše moralne i etičke norme i zbog toga što je vredan i pametan dečko, on je jedno divno stvorenje, moj anđeo i u tom smislu sam zahvalan Bogu i njoj. I znam da to nije moj uspeh, ali na kraju će se meriti kao moj uspeh, a meni mnogo znači u ovim godinama da imam dete koje mi ne pravi probleme, već ono koje je kvalitetan čovek u ovom društvu i svetu.

Izvor: glossy.espreso.co.rs