Ženu slao u prodavnicu pa tukao bebu: Očuh monstrum iz Kraljeva slikao se sa Kristijanom – Oglasio se deda pretučene bebe

|

A. K. je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu u odsustvu supruge. I. I. (19), majka bebe, priznala je da je njen suprug tukao dete, a sada se oglasio i njen otac.

“Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. I. je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i I. je počela da se zabavlja sa A.”, započinje Ivan I.

Kako dalje navodi, I. i A. su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa A. roditeljima.

“On je I. slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu”, kaže potreseni čovek.

Kada je beba završila u beogradskoj bolnici, A. je došao kod svog tasta Ivana.

“Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno”, kaže deda nesrećne bebe.

Kako dalje priča, nakon toga je saznao da je A. uhapšen i da je on taj koji je osumnjičen za zlostavljanje bebe. Ivan ističe da prema njegovim informacijama A. nije bio nasilan prema njegovoj ćerki. Majku bebe I. je ispitala policija, kao i Centar za socijalni rad.

“On je i kao mlađi imao problema sa zakonom, bio je problematičan i nekoliko puta je izbacivan i iz škole. Išao je u školu u jednom selu blizu Kraljeva, odakle je izbačen i prebačen u Kraljevo, a sve zbog nasilničkog ponašanja”, otkriva izvor Kurira i dodaje:

“Nije poznato da je bio nasilan prema majci deteta, a ranije je bio u vezama sa starijim ženama. Ova devojka nema ni 20 godina, verujemo da je razlog svega bila ljubomora što je njeno dete od nekog drugog čoveka, a ne njegovo”, kaže gore pomenuti izvor.

Na društvenim mrežama se mogu videti njegove fotografije na kojima drži palice, slika noževe i boksere, ali i fotografije sa Kristijanom Golubovićem.

“Ekipa se vraća stara, krećemo ponovo”, napisano je na fotografiji sa Kristijanom dok u pozadini ide pesma iz filma “Južni vetar”.

Majka i beba su hospitalizovane u Beogradu, a osumnjičeni je odmah uhapšen.

Izvor: kurir.rs