Željkovog zeta Iliju svi znamo sa dugom kosom: Pre veridbe sa Kristinom izgledao je drugačije (FOTO)

|

Iliju, jednog od najmlađih milijardera na svetu, domaća javnost je upoznala prošle godine, kada je stupio u emotivnu vezu sa starijom ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Par se nakon izvesnog vremena i verio, i često dele fotografije sa zajedničkih putovanja.

Ilija živi i radi u Londonu, a naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma.

Kristinin budući suprug ima i svoj biznis, koji vodi u Londonu, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj luksuznih automobila, koje menja skoro svaki dan, a Kristinu je upoznao tokom školovanja u Engleskoj.

Dok s Kristinom objavljuje slike iz ekskluzivnih restorana, luskuznih destinacija i šopinga u Dioru, na društvenim mrežama se mogu naći snimci na kojima Ilija kao “momak” pravi lude žurke i ostavlja brdo para u restoranima.

Na jednoj žurci su mu služili skupocena pića s vatrometom, a snimak koji je privukao najviše pažnje je onaj sa plaže u Majamiju, gde je šetao u društvu nosača nargile.

Izvor: mondo.rs