Željko Mitrović objavio radosne vesti: Cela porodica ponosna je na njegov uspeh – Čestitke se samo ređaju

|

Porodica Željka Mitrovića od juče ima još jedan razlog za slavlje budući da je vlasnik “Pink Media grupe” imenovan za počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije.

“Željko Mitrović rekao je sudbonosno “da”! Vlasnik “Pink Media grupe” našao se u još jednoj izazovnoj ulozi – prihvatio je titulu počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije. Pored svih svojih poslovnih i privatnih obaveza, Mitrović je prihvatio da da doprinos skejt i roler kulturi. Stoga, danas u 15 časova, u prostorijama Srpske Skejtbord i Roler Federacije, došlo je i do zvaničnog glasanja. Svih jedanaestoro prisutnih članova UO SSRF-a jednoglasnom odlukom proglasilo je Željka Mitrovića za počasnog predsednika Srpske Skejtbord i Roler Federacije”, piše u jučerašnjem saopštenju.

Dalje se ističe da je ideja članova federacije da će Mitrović biti strateški partner kroz različite tipove promocija, a za početak će izgraditi i novi skejt park.

Javnost je svedočila i ranijim Željkovim zalaganjima da pravi inovacije na polju skejtinga u našoj zemlji pa je prošle godine on predstavio i skejtbord brzine od 100km/h.

“Ovaj skejt je brži od svih mojih dosadašnjih! Razvija u četvrtoj poziciji brzini od čak preko 100km/h, što znači da sam mlaznice badava nosio”, objasnio je tada Mitrović.

Izvor: story.rs