Željko Mitrović konačno ukida rijaliti – Vlasnik Pinka oglasio se saopštenjem: “Doći će do izmene programa”

|

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, juče je organizovao tradicionalnu Novogodišnju žurku u zgradi televizije na Dedinju. Tu priliku iskoristio je da najavi velike promene koje planira na svojoj televiziji.

Mitrovič je najavio otvaranje nove televizije i velike projekte, te saopštio da će na Pinku uskoro doći do izmene programa.

“Što se tiče sledeće televizijske sezone, vraćamo se tvrdoj, čvrstoj produkciji, jer vreme rijalitija polako nestaje”, rekao je Željko naglasivši da je vreme da televizija Pink prestane da emituje rijalitije.

Ova informacija mnoge je obradovala, a iznenadila je ljude na društvenim mrežama koji vole i prate rijaliti, pa se dosta priča i komentariše odluka koja je saopštena.

Željko Mitrović još uvek nije najavio tačan datum, niti godinu u kojoj će prestati da se emituje rijaliti programe, a njegovo saopštenje šokiralo je brojnu publiku.

Željko Mitrović je saopštio da će započeti proizvodnju sopstvenog šou programa koji će biti vrlo raznovrstan. Još uvek nije poznato o kakvom programu se radi, ali će sigurno biti veliko iznenađenje za publiku koja uživa da prati Pinkov program i sadržaj.

Izvor: alo.rs