“Željko mi je kruna Zadruge”: Dirljiva ispovest Ivana Marinkovića tera suze na oči – Spomenuo i ćerku

|

Rijaliti veteran Ivan Marinković ovog puta zauzeto je peto mesto, a tom prilikom progovorio je i o odnosu sa Željkom.

“Sad sa Jelenom baš pričam, zadovoljan sam. Nisam imao tenziju, lupanje srca i to. Navikao sam na ove ceremonije. Nisam pucao na prvo mesto, Jelena je rekla sve kako bih ja rekao. Malo sam spustio gas od samog početka i da sam bio konkretniji možda bih bio više mesto. Drago mi je da je ove sezone neki drugi Ivan osvojio peto mesto. Drago mi je da je publika prepoznala ono što godinama gradim”, ispričao je on.

Mnogi su te se plašili, nekad si umeo da se povučeš. O očinstvu se pričalo sve vreme, da li je “Zadruga” pogurala da stvroiš bliži odnos sa sinom?, upitala je voditeljka Ivana Šopić.

“Koraci su bili jako teški prethodnih godina, pogotovo sa moje strane i to je moja krivica. Susret sa Željkom je mnogo doprineo da Ivan bude ovakav, misli su mi bile usmerene ka tome i imam verenicu kod kuće. Nisam se plašio svojih poteza, nego sam mislio o našoj budućnosti, svojoj ćerki. Željko je kruna ove Zadruge, za dva dana se neću sećati mesta koje sam osovjio, nego ću se posvetiti svom životu, u kojem je Željko naravno. Ne dovodim to u pitanje, jedva čekam da se to nastavi”, poručio je Ivan Marinković.

Izvor: alo.rs