Zavirite na venčanje Virdžinije Mihajlović: Mihina ćerka kao princeza iz bajke, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)

|

Danas će ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, reći sudbonosno „da“ svom vereniku, fudbaleru Alesandru Volijaču. Oni su vereni od 2021. godina, a danas se prelepa svadba održava u Bariju, u katedri Monopola iz 12. veka.

Virdžinija je na društvenim mrežama pokazala kako se priprema za svoj najlepši dan.

Jutro je provela u satenskoj beloj spavaćici sa čipkom i pokazala prelepe romantične pozivnice za svojih 200 zvanica.

Prelepe gravure na pozivnicama su dostojne jdne princeze, a zlatnim slovima ispisana su imena i informacije o održavanju venčanja iz bajke.

Iako Mihina ćerka još uvek nije pokazala kako joj izgleda venčanica, haljinu je našla u jednom ateljeu u Napoliju.

Međutim, Virdžinija je bila spremna da za sada javnosti pokaže besprekoran manikir. Nude nijansa roze boje, ovalni oblik. Sofisticirano, moderno, i savršeno za prelepu mladu koja drži do sebe.

Ona je ranije pričala kako je isplanirala svaki detalj svog velikog dana u prelepoj katedrali, i kako je zadovoljna što je našla organizatore koji su joj ispunili svaku želju.

Rekla je tada da su joj planeri za venčanje izlazili u susret sve vreme i zahvalna im je što su imali strpljenja za nju.

– Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1.938.492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru – rekla je Virdžinija.

Izvor: story.rs