Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima: Pevač renovirao rodnu kuću, tu će provoditi penzionerske dane (FOTO)

|

Otkada je ostao bez oca, pevač Miroslav Ilić kuću u Mrčajevcima retko posećuje. Međutim kada god tamo ode redovno oko porodične kuće on nešto dorađuje i sređuje.

Meštani Mrčajevaca kažu da je dozidao sprat na svom domu, a kao razlog navode to što pevač ima sina i ćerku i unuke sa kojima voli da provodi vreme, baš u rodnom selu.

Miroslav Ilić dom u Mrčajevcima prilagodio je članovima svoje brojne porodice, a nije tajna da kuću u kojoj je odrastao, vremenom dosta modifikovanu, u najvećoj meri posećuje sam.

Solo posete navika su pevača tokom jeseni i zime, tada on obilazi i komšije pa i okolni restoran gde poručuje gotova jela za 300 dinara. Sve to, po mišljenju pevačevih komšija iz rodnog sela, čini pevača skromnim čovekom kojeg slava nije mnogo promenila.

Oni s ponosom ističu da žive u selu Miroslava Ilića, domaćina, porodičnog čoveka i humanitarca.

Njegovo imanje jedno je od najlepših i najbogatijih u selu. Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu lepo uredio. U dvorištu je napravljen cvetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj i bazen za najmlađe članove porodice.

“Sagradio je čudo. Pre nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad leti dođu porodično, onda roštljaju, prave sedeljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imanje ne bi prodao za milijarde jer mu je plac uspomena na oca i detinjstvo”, ispričala je pevačeva komšinica.

Sve češće svedoci smo da se ljudi vraćaju na selo, vodi ih potreba za čistim vazduhom i mirom, a Miroslav iz svog očigledno nikada nije otišao, a po svoj prilici tu će provoditi penzionerske dane.

Izvor: story.rs