Zajedno u javnosti posle dužeg vremena: Milena Popović i Igor Jurić uhvaćeni kada su mislili da ih niko ne vidi (FOTO)

|

Već izvesno vreme traje veza Milene Ivanović Popović i Igora Jurića, a prvi put kada je udovica političara Olivera Ivanovića obelodanila da je zaljubljena, susrela se sa negativnim komentarima ljudi. Nismo imali prilike da ih vidimo u javnosti sve do sada.

Espreso paparaco ih je uhvatio garaži u centru Boegrada. Na snimku se može primetiti da su na trenutak zastali da plate korišćenje parkinga u običnim, dnevnim izdanjima. Milena se za dnevnu varijantu sredila i krznenu bundu iskombinovala sa crnim čizmama na štiklu, dok je Jurić sav u crnom bez preteranih detalja.

O njihovoj ljubavi bruji cela Srbija, a mnoge zanima kako su se njih dvoje upoznali zavoleli.

Sve je počelo kada je Milena Ivanović objavila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa Igorom Jurićem u opisu koje je napisala “ljubav”. Vest da su Milena i Igor Jurić u ljubavnoj vezi brzo se proširila, a Milenu su zasuli oštrim komentarima, zbog čega je bila prinuđena da se obrati javnosti.

Par se upoznao na gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji, a tragedije kroz koje su oboje prošli su ih dodatno zbližile. Tako sada Igor Jurić i Milena duže od godinu dana žive zajedno, tvrdi izvor blizak skladnom paru, a mnogi su primetili da Milena nikad bolje nije izgledala, te da joj ljubav mnogo prija.

Igor je bio razveden kada je započeo vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima. Poslednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada, kod Spensa.

“Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere,” otkrio je tada izvor “Blica”.

Izvor: espreso.co.rs