Zadruga odlazi u istoriju: Mitrović pokreće novi rijaliti, a u njemu neće biti mesta za ove ljude

|

Rijaliti programi se na domaćim televizijama emituju još od 2006. godine. Najveću popularnost i gledanost među njima svakako ima Zadruga, čiji je tvorac čelnik televizije Pink, Željko Mitrović.

Željko je prošlog juna na finalnoj večeri Zadruge 4 najavio je da će peta sezona ujedno biti i poslednja, ali da će se potruditi da gledaocima predstave još bolju rijaliti formu.

Izvor blizak produkciji otkriva da se temeljno radi na scenariju novog rijaliti šou-programa koji će se u mnogome razlikovati od Zadruge. Novi rijaliti trebalo bi da startuje u septembru, ali glavna ideja je da pozove ljude s imenom, prezimenom, zanimanjem i karijerom.

“Velika želja čelnika produkcije je da pred kamere ponovo dovedu pevače, pevačice, glumce, profesionalne manekene i da njih stave u uslove na koje nisu navikli. Trebalo bi da bude mnogo više igri, izazova, a u pripremi je i nova scenografija. U novom rijalitiju trebalo bi da se pojave dobro poznata lica ili oni koji su bili jako popularni devedesetih i dvehiljaditih godina”, otkriva izvor, i nastavlja:

“Mnogo pevača, pevačica, političara, glumaca i televizijskih lica je tokom poslednjih pet godina odbilo učešće u Zadruzi samo zato što taj rijaliti po njihovom mišljenju čine ljudi bez zanimanja koji su samo željni kadra i instant popularnosti. Osluškujući njihove potrebe na brojnim pregovorima koje je s njima vodio, Mitrović je odlučio da ponovo sastavi ekipu kakvu smo nekada gledali na Farmi ili u Dvoru”, ispričao je gore pomenuti izvor.

Izvor: pulsonline.rs