Za ove znakove horoskopa novac stiže do 10. aprila: Neko će dobiti poklon, a neko honorarni posao

|

Venera ulazi u Ribe, a Sunce i Merkur u Ovnu donose bržu zaradu. Iako zbog Urana u Biku treba da vodimo računa o finansijskoj situaciji, astrolozi procenjuju da će april biti lakši za zaradu nego mart mesec. Zvezde će biti naklonjene za novac do 10. aprila Ovnovima, Devicama, Vodolijama i Ribama.

Ovan

Počela je vladavina Ovna, tako da su planete u svakom slučaju na vašoj strani. Otvara vam se mogućnost da zaradite dodatni novac ali da ne budete prijavljeni za taj rad. To je neka vrsta dodatnog, honorarnog posla koji će vam doneti materijalno zadovoljstvo.

Vodolija

Venera 5. aprila ulazi u Ribe i donosi vam novac u vidu poklona. Neko će vas darivati. To takođe mogu da budu skupoceni komadi nameštaja o kojima ste oduvek maštali. Odlična nedelja za zaradu.

Ribe

Merkur i Sunce u Ovnu treba da iskoristite da zahtevate povišicu na poslu – sada je idealno vreme za to. U ovom periodu otvara vam se mogućnost da zaradite novac iz dva izvora.

Devica

Venera u Ribama donosi vam zaradu na osnovu novog poslovnog partnerstva. Ušli ste u bolju nedelju za novac, tako da ćete biti zadovoljni. Device koje su u braku mogu zaraditi putem porodičnog biznisa.

Izvor: espreso.co.rs