Za njega kažu da je “Bosanski Hulk”: Jači i od konja, umiva se snegom, a za sebe kaže da je armirani beton (VIDEO)

|

Ovih dana Hamdija Ramulj, kojeg još i zovi “bosanski hulk”, prava je zvezda na društvenim mrežama. Jedan je od retkih koji može da pobedi konja u nošenju tereta.

Hamdija ima neverovatno telo i snagu, a sve nosi kao od šale. Odlično peva, a želja mu je da ima svoje stado ovaca i da pomalo svira frulu i uživa u životu.

Ovaj čuveni bosanski hulk, demonstrirao je svoju snagu, a posle se umio snegom.

“Ja sam beton armirani, nema zime za mene“, kaže Ramulj. U životu nikada nije bio bolestan, a ni zub nije izvadio. Zimi ide u majici, otac je petroro dece.

S obzirom na ovako veliku porodicu, on se svakodnevno bori za preživljavanje. Ima cilj da napravi farmu ovaca i koza, tako da za život zarađuje od poljoprivrede.

Naime, on se nedavno putem video snimka na jutjubu obratio javnosti da mu nađu posao, te je time privukao veliku pažnju.

Hamdija nikako da dođe do stalnog ili privremenog zaposlenja. Zbog toga je ponudio nagradu onom ko mu sredi zaposlenje. Odlučio je da da konja, koze i automobil onome ko mu sredi posao u nekoj firmi na neodređeno vreme.

Hamdija inače ide u šumu da seče drva, međutim u poslednje vreme je sve teže izbeći šumare i kažnjavanja. Tako je, u jednom trenutku, završio i u zatvoru, gde je proveo osam dana, zbog seče šume.

“Tražio sam posla, ali nema. Da me neko ubaci u firmu daću mu i kedija i koze i konje, sve što sam dobio, daću sve samo da dobijem posao”, izjavio je tada ovaj bosanac.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs