“Za njega imam samo ružno da kažem”: Jedan događaj bacio je senku na sjajnu karijeru Tanasija Uzunovića

|

Karijeru glumca Tanasija Uzunovića obeležile su brojne uspešne uloge, a jedna od najpoznatijih je svakako uloga Rajka Maleševića u seriji „Moj rođak sa sela“. Uzunović je dobitnik brojnih nagrada poput Sterijine i Oktobarske nagrade grada Beograda.

Ipak, jedan nemili događaj je bacio senku na njegov lik i delo. Radi se o sukobi sa kolegom Ivanom Bekjarevim, a koga je poznavao još iz studenstkih dana.

Naime, njihova svađa je kulminirala 2011. godine kada su se potukli u Narodnom pozorištu u Beogradu, nakon premijere predstave „Karolina Nojber“.

Na koktelu za glumce došlo je do koškanja između njih dvojice, a onda su se obojica i oglasila.

„Prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana“, ispričao je Bekjarev tada.

Tanasije je tada otkrio da njihove nesuglasice datiraju još iz 1998. godine.

“Ja to ne bih preterano komentarisao. Jedna veoma ružna priča, prvenstveno za Narodno pozorište, gde se to desilo. To je čovek koji stalno provocira. Kolega za kog imam da kažem sve ružno. Naše nesuglasice datiraju još iz 1998. godine i tu je uvlačio i porodicu. Žao mi je što još tada nisam podneo tužbu”, rekao je tada Uzunović.

Izvor: nova.rs