Vratio se nakon 7 godina iz Švajcarske, pa dobio ideju da otvori ovo: Doneo je sve u svoje selo, evo čime će se baviti (VIDEO)

|

Miroslav Kolarski radio je sedam godina u Švajcarskoj iprikupljao različite informacije gde god je putovao, te je rešio da u svom selu, Bačko Petrovo selo, počne da se bavi etno turizmom. On planira da se fokusira na stare recepte i čardu želi da sagradi u starom etno stilu.

Pošto se radi o multietničkom selu, i ponuda bi bila takva, kako bi zadovoljila svačije ukuse. U blizini sela protiče reka Tisa, pa predstavlja veliki potencijal, a odskora se održavaju i dani sela, što bi takođe mogla da bude dobra osnova za okupljanje turista.

Ovaj budući preduzetnik interesovao se za subvencije kod pokrajinskog sekretarijata i na republičkom nivou, a kako je rekao i Mađarska država ulaže novac u sektor turizma u našoj zemlji. On bi na ovaj način mogao da započne i proizvodnju prasadi, kokošaka, jaja, povrća i svega ostalog što bi mogao da ponudi u svom restoranu.

Boravak u Švajcarskoj mu je mnogo pomogao, jer je video kako se oni odnose prema svojim nacionalnim vrednostima.

Ispričao je da bi tu bilo sadržaja kako za decu, tako i za odrasle, kao i za one koji se bave lovom i ribolovom. Na ovaj način želeo je da uradi nešto i za samo selo.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs