Voditeljka Slagalice u vezi sa glumcem: Marija Veljković zaljubljena nakon razvoda, ovo je njen dečko

|

Popularna voditeljka Marija Veljković već neko vreme uživa u vezi sa poznatim glumcem Rastkom Jankovićem.

Iako su se trudili da svoju vezu ne eksponiraju javno, voditeljka i glumac su se u poslednje vreme malo opustili, pa su tako ovih dana viđeni u zajedničkom društvu u jednoj beogradskoj kafani, gde su se naočigled svih ljubili i grlili, ne obazirajući se na to da li će ih neko videti i uslikati zajedno.

– Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo – kaže izvor.

Marija je njihovu vezu potvrdila na Instagramu i to fotografijom sa izabranikom.

Podsetimo, voditeljka Slagalice se nakon više od decenije braka razvela od Milana Milovanovića, sa kojim ima troje dece. Ona se nedavno našla u centru skandala kada je kaskader Uroš Ćertić označen kao glavni krivac za krah njenog braka, a sa kojim je navodno bila u tajnoj vezi pola godine. Oni su naime, oboje živeli na Dorćolu, a vremenom je njihovo prijateljstva preraslo u nešto više.

Izvor: telegraf.rs