Voditeljka Slagalice ima 2 decenije starijeg muža: Dekan je na fakultetu i imaju dvoje dece (FOTO)

|

Voditeljka kultnog kviza “Slagalica”, Jelena Simić, svakodnevno oduševljava gledaoce svojim elegantnim izdanjima, ali o njenom privatnom životu se malo zna. Jelena je već bila deo kviza, ali se posle trudničkog bolovanja opet vratila na male ekrane.

Jelena Simić, je angažovana u martu 2020. godine da vodi kviz “Slagalica” ali su joj vesti o trudnoći promenile planove, pa je otišla na porodiljsko odsustvo, sa koga se vratila sveža i puna energije za nove radne pobede.

Činjenica je da Jelena dobro izgleda za svoje godine, a isto se može reći i za njenog znatno starijeg supruga Dragana Simića, čije fotografije voditeljka redovno pokazuje na svom profilu na Instagramu.

Dragan Simić (59) je, prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na Internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka. U braku sa Jelenom ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

“Ljude ne privlači kako izgledate, već energija koju imate”, napisala je Jelena u opisu jedne fotografije sa suprugom, pa nema sumnje da se ovaj citat odnosi i na njihov odnos.

Izvor: kurir.rs