Viktor Živojinović i Milica obradovali Brenu i Bobu: Glumica objavila fotografiju koja sluti na proširenje porodice

|

Emotivna veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića vrlo je zanimljiva za medije, a par je dodatno zagolicao maštu javnosti jer nikada ne govore o svom odnosu. Ipak, fotografije govore više od reči, pa se vidi da novopečeni par uživa u ljubavi.

Milica i Viktor, navodno već nekoliko meseci, dok je glumica na pauzi, zajedno odmaraju. Najpre su kratko krstarili Bobinom jahtom a potom su krenuli u obilazak Crne Gore. Zaljubljeni par, po tvrdnji portala, trenutno se nalazi na Durmitoru, gde uživa u lepotama planine, a Tomaševićeva koristi priliku i da se druži sa obožavaocima.

Osim fotografija sa putovanja, na njenom “Instagram” profilu osvanula je i jedna slika sa bebom. Preslatki dečak je glumicu osvojio na prvi pogled, što je kod njenih pratilaca probudilo potrebu da komentarišu kako joj dete u naručju lepo stoji i da joj je vreme da se prepusti ulozi majke i to baš jednog sina.

Ono što je izvesno je da veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića polako postaje sve ozbiljnija, a možda se prognoze Miličinih obožavalaca i obistine te par stan pred oltar.

Izvor: story.rs