Vikend horoskop za period od 26. do 28. novembra: Bika očekuje poziv za zabavu, Jarac ide na put

|

Pred nama je vikend, a evo šta zvezde poručuju za naredne dane.

Ovan

Ovog vikenda spremni ste da se upustite u avanturu, ali pazite da ne prelazite ograničenja. Držite se plana koji budete zacrtali. Počnite tako što ćete sebi zadati male ciljeve koje ćete završiti za svega par minuta. Na taj način ćete polako učiniti u narednih par dana više nego što ste u prethodnih nekoliko. I mali koraci se računaju.

Bik

Iako ćete želeti samo da se ovaj radni dan završi i da se opustite, sva prilika je da će vaše planove pokvariti jedan lep događaj ili poziv na koji niste računali. Zabava može da počne. Neko zanimljivo poznanstvo učiniće ovaj vikend uzbudljivim. Zauzeti mogu iskusiti podizanje vela magle sa neke tabu teme, što će im dati priliku da konačno puste kontrolu nad nečim čega se grčevito drže.

Blizanci

Posle energične radne nedelje, vikend će vas navesti da malo usporite tempo i obnovite svoju energiju pre nego što se prepustite narednoj nedelji. Šta god da preduzmete, mnoge stvari biće nedostupne i van vašeg uticaja, pa želeli to ili ne, moraćete da se strpite. Neka vam odmor ovog vikenda bude imperativ.

Rak

Očekivani novac može stići ovog petka, ali čak i da to ne bude slučaj, vaša potraživanja imaće efekta. Slobodno vreme i obaveze uspevate da organizujete i sa važnim osobama. Planovi i ciljevi koje ste sebi postavili iziskivaće komunikakaciju sa vaše strane, ali setite se da je to najbolji početak za bilo kakvu potencijalnu saradnju. Iskoristite ove dane da isplanirate sledeću radnu nedelju.

Lav

Pošto partner nije trenutno u stanju da vam pruži ono što od njega zahtevate, zato pružite vi njemu ono što mu treba. Pružite da bi vam bilo dato. Bićete prinuđeni da razmišljate o finansijama u širem smislu. Zapitajte se šta za vas ima realnu vrednost, gde ostavljate ove nedelje svoj novac i šta njime direktno podržavate.

Devica

Željno očekujete vikend. Iako ste posao radili sa minimumom uloženog truda, ovaj petak iskoristite tako da najbolje organizujete dane koji su pred vama, ali i narednu nedelju. Vaš um biće biće sposoban da procesuira više informacija odjednom. Koliko god budete sređivali spoljni svet oko sebe, zapitajte se koliko toga u sebi potiskujete. Priuštite sebi jedan detoks uma i tela.

Vaga

Petak veče provedite sa prijateljima ili zabavljajući se u šopingu. Uživanje u stvarima koje volite skloniće vaše misli sa svakodnevnih obaveza koje ste imali prethodnih dana. Napravite pauzu ovog vikenda i isključite sve alarme za buđenje. Ukoliko vam je potrebno da se sklonite od ostatka sveta, učinite to bez mnogo razmišljanja, nekada ne raditi ništa donosi najbolje rezultate.

Škorpija

Posao i obaveze kao da se stvaraju samo da bi vas omeli u nameri da vreme provedete sa dragim ljudima. Možda vam savet drugih nije ni potreban jer radite po svom. Mimoilaženje mišljenja sa prijateljima nisu nemogući, ali zaustavite se pre nego što situacija eskalira. Setite se zašto baš te ljude nazivate najbliskijima.

Strelac

Neki Strelčevi poželeće da rade na projektima ili poslovima koji su se pojavili sa strane, ili će se bar ukazati prilika za dodatni posao. Neki će želeti da ideje do kojih su došli ovog vikenda odmah sprovedu u delo. Proverite sve detalje pre nego što se bacite na posao, možda ste nešto propustili.

Jarac

Ne razmišljajte previše o finansijama. Napravite pauzu na tom polju i preusmerite svoju energiju na ona polja na koja sada imate uticaj. Dok će pojedini Jarčevi izabrati da narednih par dana provedu na putovanju, jedan deo Jarčeva može se posvetiti učenju novih veština, stranih jezika ili nekoj vrsti prekvalifikacije.

Vodolija

Ovaj vikend donosi situaciju u kojoj ne znate kako da reagujete. Prijatelj vam može pomoći savetom. Okruženi ste ljudima koji vam čuvaju leđa i ponekad je u redu da zamenite uloge i dopustite drugima da i vama učine uslugu. Više spavajte. Partner može tražiti više vremena za vas dvoje, te se potrudite da mu pružite više pažnje.

Ribe

Ne forsirajte se previše – poslovi mogu sačekati i sledeći radni dan. Ukoliko radite u timu, na vaš prekovremeni rad neko može gledati sa prezirom, jer će se zapitati koji su vaši skriveni motivi. Izlasci i druženje sa kolegama može pomoći da poboljšate odnose. Od ovog vikenda očekujte pojačanu socijalnu interakciju. Provodite više vremena sa partnerom.

Izvor: grazia.rs