Vidić u stanu imao samo 2 stolice – Poslednje dane kreator proveo u nemaštini, ostavljen od svih: “Mnogo su se ogrešili o njega”

|

Vest da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedeljak u 53. godini iznenadila je javnost. Prema rečima izvora Kurira, Saša je poslednje dane života proveo u nemaštini.

“Čuo sam da je bio u jako lošoj finansijskoj situaciji u poslednje vreme. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cedilu. On kakav je, nije se žalio niti je od nekoga tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dve stolice. Da li je sve zbog nekih dugova prodao ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je i da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogrešili o njega. Nisu ga voleli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namere”, ispričao je izvor za Kurir.

Ovakvi postupci su i očekivani za ljude – dok je bio na vrhuncu slave svi su želeli da sarađuju sa njime, a kada mu je bilo teško samo nekolicina, među kojima je i Seka Aleksić, bila je tu za kreatora. Ipak, do samog kraja sa Sašom je ostao njegov verni pas Mateo, o kome je brinuo i u teškim danima i za koga se ne zna kome će sada pripasti.

Izvor: kurir.rs