Vesna Trivalić sinoć je prošetala dva frajera: Jedan je Gagi Jovanović a drugi je 30 godina mlađi od glumice

|

Svima je poznato da glumica Vesna Trivalić ima sina Nikolu Pandurovića, ali do današnjeg dana niko ga nije video u javnosti. Nikola je skoro napunio 19 godina i upisao studije. Skroman je i povučen, a budući da je dobar deo života proveo u Dubajiu, gde je završio osnovnu i srednju školu i stekao prijatelje, niko nije ni sumnjao da će građenje karijere nastaviti daleko od domovine.

Vesnino preseljenje u Beograd nije ga mnogo omelo jer je znao da tu neće dugo ostati, tek da položi prijemni pa nastavlja dalje i tako se upravo i dogodilo. Glumica se svojevremeno pohvalila medijima koliko joj je sin dobar i pametan i priznala da se ni sekunde nije pokajala što je zbog njegovog odgoja zapostavila glumu.

Zahvaljujući sinu kojeg je dobila relativno kasno, Vesna je ostala mlada duhom. Duhovitost je zadržala, kao i šarm, te joj prija druženje sa mlađim kolegama. Nema osobe koja je ne voli, a posebno za srce ona je prirasla sinu Srne Lango i Irfana Mensura, Pavlu Mensuru sa kojim je delila kadar tokom snimanja prvog dugometražnog filma Sandre Mitrović.

Ruku pod ruku sa Pavlom Vesna je prošetala crvenim tepihom na premijeri, dok im je društvo pravio i Dragan Gagi Jovanović. U ostvarenju oni igraju porodicu, Vesna i Gagi su supružnici dok im Mensur tumači sina, a da su se u tim ulogama odlično snašli govori gromoglasan aplauz i ovacije nakon prikazivanja.

Izvor: story.rs