Verica i Veljko na velikoj prekretnici: Pred njima je izazov koji bi im mogao promeniti živote iz korena

|

Kada je u javnost izašla vest o udaji Verice Rakočević, niko nije prognozirao da će joj brak sa 35 godina mlađim Veljkom opstati. Ipak, ovaj par je sve demantovao, a njihova tajna za uspešan brak jeste poštovanje, tolerancija i podrška.

Međutim, njihov brak poslednjih dana suočava se sa velikim izazovom. Verica i Veljko su pred važnom životnom odlukom.

veric

“Veljko je uvek sa mnom i uvek me podržava, kao i ja njega. Ono što mogu da kažem je da se nas dvoje dopunjujemo. Kao što on meni traži savet, tako je i meni bitno njegovo mišljenje. Veljko radi jedan veliki film, tačnije dve stvari o kojima ne želim još detaljno da pričam, a vezano je za Njujork. I za njega i za mene. Razgovaramo, dogovaramo se, da li je odlazak u Njujork pametan korak”, rekla je kreatorka koja ne namerava da se trajno preseli u Njujork.

“Volim Srbiju, volim svoju Avalu. Ako nisam pre petnaest godina ostala u Rimu gde sam mogla da imam sve i živim tamo, sigurno ne bih otišla u 73 godine u Njujork”, kaže Verica.

Inače, njena ćerka Milena udata je u Njujorku, pa Verica često boravi tamo, uživajući u vremenu provedenim sa unukom Nikšom. Da li će spojiti lepo i korisno i preseliti se u Njujork, ostavićemo vremenu da pokaže.

Izvor: najzena.rs