Veljko se rasplakao, Ceca i Lidija nestrpljive: Ovako je izgledao porođaj Bogdane Ražnatović

|

Snaja folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović, porodila se 17. aprila, na drugi dan Vaskrsa, carskim rezom i na svet donela sina Krstana. Porođaj je obavljen u privatnoj klinici, a spekuliše se da je porodica za to izdvojila više od pola miliona dinara.

Budući da Ceca Ražnatović ima svoju rijaliti emisiju, “Ceca Show” u kojoj prikazuje događaje iz porodice, ni porođaj nije mogao biti izostavljen. Tako su kamere bile prisutne i u toku najintimnijih trenutaka, tik pred sam Bogdanin porođaj.

Kamere su zabeležile emotivnu atmosferu pred rođenje deteta. Tu su bile Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić, i naravno otac Veljko Ražnatović koga su emocije toliko savladale da je pustio suzu. Bogdana je blistala i nije skidala osmeh sa lica, a svi su nestrpljivo iščekivali da maleni Krstan dođe na svet.

Kako je sve izgledalo gledaoci mogu videti u pomenutom Cecinom rijaliti programu, a u okviru teksta su neki od kadrova sa porođaja. Mali Krstan sada je sa svojom porodicom u vili na Dedinju, a kroz nekoliko meseci, kako su najavili, sele se u Bogdanin rodni Titel.

Izvor: blic.rs