Uvredljive reči ispisane preko Jovaninog murala: Komšije imaju poruku za voditeljku Pinka – Ovo joj se nikako neće dopasti

|

Jovana Jeremić, voditeljka Pink televizije hvalila se zbog murala koji je na Dorćolu nastao njoj u čast, ali sve je jasnije da njene komšije ne žele u svom kraju ovaj vid iskazivanja ljubavi prema voditeljki.

Nakon što je mural pre nekoliko nedelja poliven crvenom farbom, sada je opet oštećen – i to u vidu jasne poruke Jeremićevoj. Nakon što je fotografija murala dospela u javnost voditeljka je misteriozno komentarisala autora istog.

„Jedan muškarac koji me mnogo voli, samo ću toliko reći“, otkrila je ona.

Nakon toga, za “Novu” se oglasilo jedan Dorćolac koji je istakao da niko od njegovih komšija ne želi pomenuti mural u svom kraju.

„Ovo zaista nema smisla. Pre nekoliko dana je u našem ulazu osvanula fotografija na zidu izvesne voditeljke Jovane Jeremić koja radi na Pink televiziji. Komšije su zvale komunalce da se to ukloni, ali evo prođe nekoliko dana i ništa nije urađeno. Pre dve večeri je farbom poliven zid. Prolaz nam izgleda očajno. Kao da smo u haustoru. Sad idem na posao i gledam ovaj užas gde moram da prođem. Farba se razlila“, rekao je stanovnik ovog beogradskog kraja koji je želeo da ostane anoniman.

„Ovde prolaze mala deca, prolaze stariji ljudi, akademski građani koji ovde žive. Mural ili šta je već ove osobe ne zaslužuje da bude ovde nacrtan, niti ima potrebe da se poliva farbom. Ja se plašim da će sad očajne komšije još da precrtavaju ovu sliku i da će tek da izgleda katastrofalno. Želimo da se ovo očisti i da se vrati prvobitan izgled.“

„Pogledajte na šta ovo liči, ovo je lep kraj grada i niko ne želi da se izgled objekata narušava. Niko od stanara nije pitan da se njena slika postavi na zidu niti je ko od stanara dao dozvolu. Samo želimo mir i kulturu“, zaključio je jedan od Jovaninih komšija.

Izvor: nova.rs