Usred Krstanovog rođendana stigla radosna vest iz porodilišta: Duplo slavlje kod Ražnatovića

|

Dok su proslavljali 1. rođendan Krstana Ražnatovića, venčani kum boksera Veljka Ražnatovića, Nikola Vavić, dobio je prinovu u porodici. Njegova supruga na svet je donela devojčicu, a divnu vest ponosni tata odmah je podelio sa svetom.

Na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju svoje supruge iz porodilišta, koja u naručju drži njihovu tek rođenu ćerku.

“Stefani Vavić”, napisao je Veljkov kum Nikola i time otkrio ime koje je njegova naslednica dobila.

Ovaj datum je posebno važan za boksera Veljka Ražnatovića. Njegov drugi sin, Krstan, rođen je na današnji dan. Tim povodom sinoć je organizovano slavlje u vili u Ljutice Bogdana, gde se okupila porodica, kao i najbliži prijatelji.

Dekoracija je kao iz bajke – zlatni svećnjaci, plavi baloni, plišani meda i drugi divni detalji, koji su birani specijalno za ovu priliku. Ponosni tata Veljko objavio je fotografiju sa proslave, gde vidimo njegovog kuma Vladana Babića, kako drži slavljenika u krilu, koji je posebno doteran za ovu priliku i nosi belu košulju.

Međutim, iz još jednog razloga je za porodicu Ražnatović 17. april je bitan datum, pošto je istog datuma, 1952. godine rođen i Željko Ražnatović Arkan.

Izvor: telegraf.rs