Uložila 100.000 evra u izgled, a ovako izgleda bez šminke: Stoju većina ne bi prepoznala na ulici (FOTO)

|

Folk pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, dugo se nije pojavljivala u javnosti. Međutim, kamere “Paparazzo lova” su uspele da je pronađu i snime čak i u opuštenom izdanju. Pevačica je bila u Beogradu zbog obaveza oko snimanja spota, a najviše vremena provodi u svojoj kući u Perlezu, u kojoj se najviše opušta i uživa.

Pevačica je mesecima na udaru kritika zbog estetskih korekcija i promenjenog fizičkog izgleda, a na novi izgled je navodno u Turskoj dala više od 100.000 evra. Iznenadila je javnost kada se pojavila na sceni s kratkom crnom kosom, iako je duga kosa oduvek bila njen zaštitni znak, a sada, kada je iz Perleza stigla u Beograd na snimanje, kamere su zabeležile i kako izgleda kada nije našminkana.

Stoja je najpre pokazala liniju u helankama i na platformama, u crnoj odevnoj kombinaciji i sa šeširom i sunčanim naočarama od modnih detalja, i izgleda se da je ponovo nabacila koji kilogram viška. Ona je od retkih pevačica koje se ne stide da pokažu svoje pravo lice i kako izgledaju kada nisu sređene.

Izvor: mondo.rs