Udala se Vanja Mijatović: Na venčanje došla u farmerkama, kolege pristižu na veselje – Jedna stvar joj pokvarila raspoloženje

|

Pevačica Vanja Mijatović danas će svoju ljubav sa izabranikom Aleksandrom krunisati brakom. Sve je spremno za njihov poseban dan, a ono što je iznenadilo jeste da je pevačica nije došla u venčanici, već u farmerkama, te će se naknadno spremiti. Sa Vanjom je došla i njena majka, koja je istakla da je jedva čekala ovaj dan.

Vanja je obukla raskošnu belu venčanicu sa kristalima, a svi su se pitali gde je njen suprug Aleksandar. On se pojavio u crnom odelu sa leptir mašnom, vidno raspoložen. Pevačica je otkrila okupljenim novinarima da će zadržati svoje devojačko prezime, a prezime budućeg supruga ostala je tajna.

Budući da se malo zna o Vanjinom izabraniku, ona je odlučila da na dan venčanja otkrije neke detalje o njihovoj vezi:

“Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva navodno poslovno. Mi smo se viđali navodno poslovno prvo, ali smo se sviđali jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze”, rekla je Vanja.

Ipak, jedna stvar je pevačicu iznervirala, kako kaže izvor “Kurira”. Vanji je pokvarilo raspoloženje to što je čula da se na današnji dan navodno ne treba venčavati, ali ubrzo se smirila kada je shvatila da će pravo venčanje ipak biti neki drugi dan.

Mnoge poznate ličnosti pojavile su se na žurki povodom venčanja, a kuma je pevačica Aleksandra Mladenović. Pored nje, tu su bili i Joca Stefanović sa izabranicom, Šako Polumenta, Jana Todorović i drugi. Šako Polumenta kao poklon je doneo umetničku sliku, a kuma je pevačica Aleksandra Mladenović.

Kasnije je pristigla Biljana Sečivanović sa mužem, pevač Milan Dinčić Dinča sa ženom, Dragica Zlatić, Tamara Milutinović, a potom i Katarina Živković koja je samo “proletela” pored fotografa i novinara.

Izvor: kurir.rs