U ovom luksuznom stanu živi naš poznati glumac: Pogled na Hram Svetog Save ostaviće vas bez teksta (FOTO)

|

Dobro poznati glumac, Mima Karadžić, čije uloge pamtimo od prve do poslednje, poseduje i smisao za humor , te je mnoge dodatno osvojio. Iako je veoma popularan, Mima nikada nije mnogo govorio o svom privatnom životu.

Malo je poznato to da on ipak nije neženja, već da se ženio, ali da nakon razvoda nije želeo da govorio o tome, veće je hteo da zaštiti svoju bivšu suprugu od raznih komentara.

Glumac je dugo živeo u Skadarskoj ulici, ali je nakon preseljenja u novi stan koji se nalazi na Vračaru, nekoliko puta je objavio slike koje pokazuju gde živi, i kakav pogled ima na Hram Svetog Save.

Pored prelepog pogleda sa balkona, Mima je sve uredio sa ukusom.

U dnevnom boravku, naspram svog troseda, Mima ima kolaž od fotografija, koji je osmislio sam.

– To mi je palo na pamet da napravim, jer sam imao puno slika koje su mi drage jer evociraju uspomene na neka gostovanja, putovanja, na mnoge drage ljude. Poželeo sam da ih nekako sve sakupim i sastavim u jednu priču. Tako je i nastao ovaj kolaž. U sredini smo Milan i ja na fotografiji iz Šavnika kada smo imali godinu i dve i po.

Tu je fotografija moje majke, potom sestre pored, a okolo su fotografije s putovanja: Svetlana Bojković, Žarko Laušević, Dara Džokić.. Žarko je moj drug iz detinjstva… Kad god pogledam tu veliku fotografiju, setim se svih tih putovanja, ljudi, gostovanja…

Veliki broj fotografija, ali i umetničke slike, kao i mnogi drugi sitni detalji čine glumčev dom toplim, a enterijer preovladava u braon i beloj boji. Njegovi pratioci i mnogobrojna publika nada se da će Mima nastaviti da deli kadrove iz luksuznog i toplog stana.

Izvor: glossy.espreso.co.rs