U kući Volšovih snimljene boce burbona, jedna flaša košta 3.000 dolara: Brajan se ponašao kao milijarder, iako je bio daleko do toga

|

Ana Volš, majka troje dece rodom iz Beograda kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, nekoliko sati pre nestanka napisala je novogodišnju poruku, vidi se na fotografijama iz njihove porodične kuće u Kohasetu koje su objavili američki mediji.

– Vau! 2022… Кakva godina! Pa ipak mi smo i dalje ovde i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo kreatori naših života… Hrabrost, ljubav, upornost, saosećanje i radost. Ljubav – glasi poruka ispisana sa strane “Lanson” kutije šampanjca.

Fotografija je zabeležena u trpezariji kuće Ane i njenog supruga Brajana Volša i deluje da kutija nije otvarana tokom novogodišnje proslave kojoj je prisustvovao i njihov porodični prijatelj Gem Mutlu.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je obmanuo istražitelje o tome gde se nalazio ta dva dana, što je izazvalo gubljenje vremena u potrazi za Anom, čiji nestanak je prijavio tek 4. januara.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

Na fotografijama su takođe primećene tri neotvorene boce AH Hirš Rizerv viskija na kuhinjskom stolu, a Njujork post navodi da jedna boca tog burbona košta više od 3.000 dolara.

Izvor: kurir.rs