U jeku priča o razvodu oglasila se Jelisaveta Orašanin: Glumica otkrila šta radi i sve zbunila objavom (FOTO)

|

Dok mediji bruje o razvodu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, glumica izgleda da ne pridaje značaja tome. Ako je suditi po njenoj objavi na Instagramu, glumica vežba u teretani sa prijateljima.

Dok svi čekaju zvaničnu potvrdu razvoda braka, Jelisaveta je na Instagram storiju objavila snimak iz teretane, gde se izgleda sjajno zabavlja, osim što vežba. Na snimku se doduše ne vidi Jelisaveta, već njeni prijatelji koje je usnimila dok vežbaju.

U jeku priče o razvodu braka glumica je ovom objavom zbunila javnost, s obzirom na to da na pitanja u vezi s razvodom ne reaguje.

Podsetimo, J elisaveta Orašanin i Miloš Teodosić rešili su da stave tačku na brak nakon sedam godina a zahtev je podneo košarkaš. Kako navodi izvor Kurira blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše raskošan stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da se razvede, a spominje se i navodna prevara.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se pre sedam godina i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogana. O svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali i doneli odluku o braku:

“Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak”, ispričala je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

– On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju – rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

Izvor: kurir.rs