U 22 je završila fakultet, a sa 25 postala direktorka: Žena Gorana Vesića sada je poznata u svetu sporta

|

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda jednom prilikom govorio je o tome kako je upoznao svoju sadašnju suprugu Vanju Kostić. Oni su u srećnom braku, ali javnost nema prilike da ih često vidi zajedno.

“Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo “Hamleta”. U svakom slučaju, bilo je “To be or not to be” (“Biti il’ ne biti”). Na kraju je ispalo “to be””, rekao je jednom prilikom Vesić.

Vanja je veoma uspešna žena. Sa 22 godine diplomirala je, a već u 25 postala je direktorka brokerske kuće.

Vanja je sada direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije.

“Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna institucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa kojim će se navijači identifikovati”, rekla je jednom prilikom direktorka Vanja.

Izvor: blic.rs