Tvrdila da je kupila stan, a bez nameštaja ga iznajmljivala za 2.900 evra: Komšije razotkrile našu poznatu pevačicu

|

Folk pevačica Andreana Čekić jepre dve godine u medijima izjavila da je na luksuznoj lokaciji u Beogradu kupila stan. Ali ona je u toj zgradi živela veoma kratko, te su taj njen blam svi zapamtili.

Prvi komšija u tadašnjoj zdragi otkrio je da Andreana Čekić više ne živi na ovoj luskuznoj lokaciji i da je ne viđaju, ni u kraju a ni u zgradi.

„Već mesec dana ona ne živi više ovde, pitajte bilo koga u kraju, to je jedina istina. Živela je ovoj zgradi godinu dana, pa se preselila negde drugo. Znate šta, stanovi su ovde mnogo skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete“, rekao je Adreanin prvi komšija tada.

Pogledali smo na sajtu za iznajmljivanje nekretnine, stan kao Andreanin ili možda čak njen, samo bez nameštaja, košta 2.900 evra mesečno. Iako je pevačica tada izjavila da je kupila stan kod Hrama Svetog Save, ona ga je samo iznajmila na nekoliko meseci.

„Selimo se, tako da kad nisam na nastupima i u emisijama, posvećena sam sređivanju novog stana. Moja velika želja je da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, ali po svemu sudeći to će još malo da sačeka“, rekla je pevačica tada u jednoj emisiji.

Izvor: nova.rs