Tri meseca nakon porođaja oglasila se Marija Petronijević: Podelila ne tako lep prizor sa imanja (FOTO)

|

Prelepa glumica Marija Petronijević porodila se pre oko tri meseca i na svet donela dečaka. Ona je već neko vreme van fokusa javnosti i bavi se stočarstvom i poljoprivredom u rodnoj Visibabi.

Mlada mama je veoma aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje slike sa imanja koje nisu uvek idilične. Glumica je sada na Instagramu otkrila kakve probleme ima ove zime kada je reč o stočarstnu.

“Ove zime je bilo probelma. Nismo uspeli da sprečimo klostridiju. Proizvođač nadstrešnica nije računao da prvi sneg može da ih sruši, pored toga što je imao višemesečno kašnjenje sa istim. Vodovod je kasnio sa uvođnjem vode, dva meseca. Situacija je sprečavala saradnike da rade posao blagovremeno, i sve to je kao rezultat dalo gubitak dela stada. Nadam se da je sa tim stalo”, napisala je Marija u opisu fotografije iz tora.

“Ovce se prihranjuju sa oko 3 kilograma sena dnevno, i sa oko 600-800 grama koncentrovane hrane, koju čine kukuruz, sojina sačma ili pogača, pšenica…
Klijalište, koje bi trebalo da obezbedi ishranu ovaca klicama, biće stavljeno u funkciju za oko mesec dana! Idem dalje, kako svima, tako i meni…”, napisala je Marija puna optimizma u svakoj situaciji.

Izvor: espreso.co.rs