Torta u duginim bojama, vatromet i tetoviranje za goste: Ovako je izgledalo venčanje Anite i Matore

|

Juče je u Crnoj Gori, u luksuznoj vili na Svetom Stefanu sklopljen prvi istopolni brak na javnoj sceni. Jovana Tomić Matora i njena partnerka Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno “da”, i svoju ljubav zvanično krunisale brakom.

Ceremoniji venčanja prisustvovali su njihovi najbliži prijatelji, mahom iz rijalitija Zadruga, koji su uživali u luks vili i venčanju kao iz bajke. Članovi Matorine porodice izostali su sa slavlja, dok je sa Anitine strane prisustvovala njena tetka Božidarka.

Nakon što su obavile formalni deo venčanja, Anita i Matora su stavile burme, odigrale prvi ples uz baladu Nine Badrić, a zatim je di-džej počeo da pušta bržu muziku, te se atmosfera veoma brzo usijala.

Da je ovo venčanje po svemu drugačije, dokazuje i čin koji su njih dve uradile. Naime, Jovana i njena supruga su se tokom slavlja istetovirale. Obe su istetovirale polovinu srca koje, kada se spoji sa drugom polovinom, čini celinu. Jovana je kroz suze za svoj Instagram snimila ovaj čin i pokazala da, osim burmi, sada nose večni trag ljubavi i na svojoj koži.

Pored njih i druge zvanice imale su priliku da se tetoviraju, što je prva iskoristila Tijana Ajfon. Anita i Matora vodile su računa o svakom detalju na venčanju.

Imale su tortu na tri sprata, koja je bila bela, sa šarama u duginim bojama, a u trenucima kada su sekle tortu, na nebu je zasijao nestvaran vatromet.

Izvor: telegraf.rs