Tina je slika i prilika svoje majke: Ćerka Darije Kisić uplovila u manekenske vode – Prošetala pistom i sve ostavila bez daha

|

Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, osim po stručnosti, poznata je i po svojoj raskošnoj lepoti. Ministarka iz braka iza sebe ima ćerku Tinu, koju je prvi put predstavila javnosti tek kada je napunila osamnaest godina.

Tom prilikom, Darija Kisić čestitala je punoletstvo svojoj ćerki na društvenim mrežama, i od tada su se javnost i mediji zainteresovali za mladu damu po imenu Tina Tepavčević.

“Na današnji dan pre 18 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan, devojčice moja”, napisala je tada Darija, koja je nekoliko nedelja kasnije povela ćerku na prijem u rezidenciji američkog ambasadora. Nije mogla da je odbrani od radoznalih pogleda i fotografa.

Ćerka Darije Kisić nije samo lepa, već je i toliko zgodna da je zaplovila i u manekenske vode. Početkom godine debitovala je na reviji Suzane Perić, koja je održana u Dubaiju u okviru „Expoa“, najznačajnije turističko-privredne manifestacije na globalnom nivou.

Sudeći po slikama, nema sumnje da je raskošnu lepotu nasledila od svoje majke, koja se nedavno razvela i otpočela emotivnu vezu sa Draganom Karadžićem, direktorom televizije “B92”.

Izvor: hellomagazin.rs