Tiktokerka prodaje igračku koju je sama heklala – Cenom razbesnela kupce: “Pobogu, to je nečija mesečna plata”

|

Ručni rad je za svakog stvaraoca vrlo cenjen i to naplati u skladu sa utrošenim vremenom, trudom, radom i materijalom. Ipak, prema mišljenjima mnogih, postoje oni koji svoj rad precenjuju. To se desilo na TikToku, kada je jedna od korisnica ove platforme prikazala igračku koju je sama isheklala, a koju prodaje po ceni od neverovatnih 48.000 dinara.

Kako devojka ne vidi nikakav problem u tome, upitala je svoje pratioce zašto im je čudno što svoje proizvode vrednuje toliko.

“Zašto se svi čude kada kažem da ova igračka košta 48.000 dinara? Mislim, kapiram ja da nekome ova igračka ništa ne znači. Ali, evo, ja odem kod frizera i potrošim 100 evra, odradim nokte za 30 evra i to svakog meseca. Dobra sam ja, ponudim i ove male dimenzije od 100 do 200 evra. Šta da radim kad ljudi traže, veća igračka – više para”, opravdava ona paprenu cenu svog ručnog rada.

Potom, u opisu videa devojka navodi da se radi o unikatnim proizvodima, kao i da takvi ne mogu nigde da se pronađu. Na njima je radila dugo i mnogo je novca i vremena uložila, kako bi danas mogla da naplaćuje ove igračke iznad proseka.

U komentarima nisu ostali dužni, te su imali da poruče sledeće:

“Ja sam za toliko para kupila telefon”, “Kod Kineza je takva maksimalno 1.000 dinara”, “Materijal ne košta ni 1.000”, “To je nečija mesečna plata, pobogu”, bili su samo neki od brojnih komentara neodobravanja ovakvog poteza.

Izvor: kurir.rs