Teo je pre Jelisavete hteo da oženi nju: Verio je pa prevario – Sa Cecinom ćerkom je raskinuo preko poruka

|

Košarkaš Miloš Teodosić je imao vrlo buran ljubavni život pre braka, a povezivali su ga sa najlepšim damama sa naše javne scene. Vrhunska odbojkašica Maja Ognjenović godinama uživa u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, koji često ističe da užuva u ulozi “muža najbolje odbojkašice na svetu”. Venčali su se 2016, a pre toga njihova romansa trajala je tri godine.

Međutim, malo ko zna da je Maja pre Danila bila već na korak od toga da se uda za čuvenog košarkaša Miloša Teodosića. Maja se četiri godine zabavljala sa Milošem, upoznali su se 2008, a 2010. godine su se verili. Javnost je sa nestrpljenjem očekivala venčanje iz snova, ali izgleda da im nije bilo suđeno.

Zaljubljeni su pobeđivali udaljenost i obaveze, a onda su se skrasili u Atini, gde su oboje igrali za Olimpijakos, pa su otpočeli i zajednički život. Međutim, poslovi su ih razdvojili – Miloš je otišao u Moskvu, a Maja u Berlin.

Iako su oboje kao razlog raskida naveli “udaljenost zbog sportskih obaveza”, svi su verovali da Maja nije mogla da pređe preko košarkaševe prevare. Definitivno su se razišli 2013. godine. Mediji su prenosili informacije da je jabuka razdora bila manekenka Jelene Kuveljić, ali Miloševa veza sa njom bila je kratka. Kružile su priče da je Jelena umalo rasturila i brak Vladimiru Stojković i Bojani Rajić.

Miloš je, pored Maje, osvajao i mnoge druge lepotice. Poslednja devojka sa kojom Miloš nije krio da je u ljubavi jeste Sofija Rajović. Ali, kako košarkaš i nije ljubitelj obelodanjivanja informacija iz privatnog života, sa njom je okončao vezu mesec dana pošto je ona na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju.

Teodosića su u jednom periodu povezivali i sa Anastasijom Ražnatović, ali nikada nije stigla potvrda ni od koga da su oni bili u vezi. Navodno, bili su kratko u ljubavi, a vest o raskidu Cecina ćerka je dobila putem telefona.

Skrasio se pored glumice Jelisavete Orašanin sa kojom je u braku od 2017. godine. Kruna njihove ljubavi su sin Bogdan i ćerka Petra. Dok su svi mislili da ljubavna priča ovog para pripada onim vanvremenskim, kao bomba je odjeknula vest da se razvode, te da mesecima već ne žive zajedno.

Izvor: stil.kurir.rs