Tamara Vučić zabrinuta za Vukana: “Kakvu poruku šaljem svom šestogodišnjem sinu…” – Prva dama donela važnu odluku

|

Iz mnogih fotografija napravljenih u domu Tamare Vučić naučili smo da je prva dama Srbije izuzetno požrtvovana majka i supruga. I pored mnogobrojnih obaveza koje često podrazumevaju duža odsustva, ona svaki slobodan trenutak provodi u mnogim aktivnostima sa sinom Vukanom, i svaki dan im je ispunjen.

Javnost voli da gleda snimke iz njenog doma ili kuhinje, a često joj sin pomaže u pravljenju raznih specijaliteta. Iako se bavi važnim diplomatskim poslom, Tamari je porodica na prvom mestu i čini sve da održava dom toplim i ugodnim mestom za sve članove.

Ali to ne znači da ponekad nema neku sumnju u odgoju sina. Naime, Tamara je objavila o čemu je razmišljala u proteklom periodu, i kako neka njena ponašanja utiču na Vukana.

“Misao o tome kakvu neverbalnu poruku šaljem svom šestogodišnjem sinu presudno je uticala na to da se vratim ‘papirnim’ knjigama. ‘Kindl’ ostaje kao lakša varijanta za putovanja”, napisala je supruga Aleksandra Vučića uz snimak knjiga.

Poznato je da predsednikova supruga obožava da čita i često citira mnoge pesnike i pisce u svojim objavama. Leto ne može da zamisli bez knjige, tako da na njenim slikama sa odmora dominiraju naslovi uz koje se opušta, a kako vidimo, trudi se da tu ljubav od malih nogu usadi i Vukanu.

Izvor: hellomagazin.rs