Tamara Vučić pomera granice: Prva dama se sinoć pojavila u opuštenoj varijanti – Pogledajte ko joj je pravio društvo

|

Stajling Tamare Vučić uvek je u skladu sa kodeksima oblačenja. Haljine, kompleti, poslovne košulje, često su deo njenih odevnih kombinacija, a sinoć je odlučila da malo izađe iz te zone. Naime, ona je sinoć posetila izložbu našeg fotografa Miloša Nadaždina “Tragovi”, koja simbolično predstavlja kontekst u kom LGBT zajednica živi kod nas danas.

U skladu sa promenama koje izložba naglašava i kojima teži, Tamara je obukla nešto što se od nje nikako nije očekivalo i u čemu je do sada javnost nije mogla videti.

Radi se o uskim pantalonama koje su naglasile njenu figuru. Poslovne suknje i elegantne haljine najčešće su se proteklih godina bile odabrani stajling Tamare Vučić i za svaku priliku ona je izgledala besprekorno. Ni ovoga puta svoje modne fanove u tom smislu ona nije izneverila.

Klasične crne pantalone uklopila je sa efektnom belom košuljom v izreza, i zanimljivih rukava i sve to dodatno začinila visokim salonkama. Pošto je i sama imala priliku da stane pred Milošev objektiv Tamara je rado podržala njegov rad i inicijativu, a društvo joj je pravila Nataša Vulin.

Izvor: story.rs