Svi znaju njenog sina Devina, a ovo je ćerka Mirjane Antonović: Doktorka je i ne liči puno na majku (FOTO)

|

U priči koja već godinama okupira pažnju javnosti, a čiji su glavni akteri Miroslav Ilić, Mirjana Antonović i njihov sin Devin, neki likovi su ostali u drugom planu. Među njima su Daniel i Diana, bivši suprug i ćerka Mirjane Antonović.

Mirjana Antonović, koja je vrlo mlada otišla u Ameriku i tamo neko vreme radila kao model, udala se za vlasnika kompanije „Antonovich Furs“, koja se bavi prodajom luksuznog krzna.

Dobili su ćerku Dianu, ali brak nije dugo opstao. Mirjana je kasnije tvrdila da je njen suprug bio posesivan, a njihov odnos opisivala rečima: “Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti”.

Tokom trajanja razvoda, Mirjana je upoznala Miroslava Ilića, i tu već počinje zaplet. Došlo je vreme da Devin krene u školu. Kako se Miroslav nije javljao, Mirjana je zamolila bivšeg muža da Devinu da prezime, kako bi bilo isto kao kod njegove sestre i kako bi imao manje problema u školi.

“Mirjana je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i za njegovo izdržavanje”, rekao je jednom prilikom Daniel, koji je Devinu dao prezime.

Njih dvojica vremenom su izgradili blizak odnos, pa su i danas u kontaktu. Naravno, spona među njima je i ćerka Mirjane Antonović, Devinova polusestra. Bivša ljubav Miroslava Ilića ima mnogo razloga da bude ponosna na svoju decu. Oboje su završili Medicinski fakultet i grade uspešne karijere.

Diana Antonović je ugledni dermatolog, sa bogatom praksom. Njena uža specijalnost su kozmetička dermatologija, podmlađivanje i rak kože. Aktivan je član brojnih udruženja, uključujući „American Society of Dermatologic Surgery“. Ćerka Mirjane Antonović je udata. Ima dvoje dece, ćerku i sina.

Devin i Diana su jako vezani za majku, koja je prilično aktivna na društvenim mrežama, pa sa pratiocima obavezno podeli lepe momente iz života svoje dece.

Izvor: story.rs