Svi su primetili drastičan gubitak kilograma – Princeza Katarina otkrila razlog: “Nisam od kamena, i ja sam samo čovek”

|

Aleksandar Karađorđević i njegova supruga princeza Katarina pojavili su se na ispraćaju kraljice Elizabete u Londonu pre više od mesec dana, a izgled princeze Katarine mnoge je zabrinuo.

Njen drastičan gubitak kilograma izazvao je mnoge komentare a u intervjuu za novu Gloriju objasnila je šta je uzrok njene transformacije.

“Gubitak kilograma nije se desio nedavno već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan”, objasnila je princeza Katarina.

Na pitanje da li ima razloga za brigu princeza odgovara:

“Ne, nema, a svakako vam hvala na iskazanoj brizi. Želela bih da zahvalim svim ljudima koji su mislili na mene. Osećam se dobro i nastavljam sa svojom misijom, to je nešto što dugujem narodu Srbije i Republike Srpske, ali i svim divnim ljudima koji su toliko godina velikodušno i svim srcem podržavali moje i napore mog supruga da pomognemo našoj zemlji. Pružanje pomoći ljudima je razlog zašto smo došli da živimo ovde”, zaključila je princeza Katarina Karađorđević.

Izvor: gloria.rs