Svi se pitaju šta se desilo sa licem Suzane Jovanović: Sašinu suprugu više niko ne prepoznaje – Mnogima se nije dopao njen novi izgled

|

Folk pevačica Suzana Jovanović je već na samom početku karijere, osim glasom, publiku osvojila spontanošću, prirodnim izgledom i širokim osmehom. I dok su njene brojne koleginice menjale sve, Suzana je uvek ostajala verna prirodnom izgledu.

Iako su je mnogi nagovarali da se podvrgne tretmanu podmlađivanja, pevačica nije pristajala na taj potez, smatrajući da je još uvek rano za takav tretman. Suzana čak godinama nije menjala ni boju kose. Ipak, pristala je, verovatno na nagovor snajke Tijane, koja je poznata šminkerka, da bar šminkom malo promeni svoj izgled.

Jaka šminka i ozbiljan izraz lica doprineli su tome da supruga Saše Popovića više uopšte ne liči na sebe. Iako je Suzana na fotografijama zaista lepa, mnogima se novi izgled pevačice nije dopao, jer kako kažu, žele da je vide nasmejanu, kakvu je svi znaju.

Suzana je novim izgledom pokazala da šminka zaista čini čuda, te da ženu može da učini neprepoznatljivom. O Suzaninom izgledu se inače brinu njena ćerka Aleksandra i snajka Tijana, koje uskoro pokreću zajednički biznis.

Izvor: svet-scandal.rs