Svi se pitaju šta se dešava sa Brendonom: Ofarbao kosu u zeleno i počeo da se šminka – Pre operacija bio je pravi frajer

|

Branislav Radonjić Brendon široj javnosti postao je poznat najpre kao učesnik “Velikog Brata”, gde je srca publike osvojio kao simpatičan mladić. S vremenom se njegov izgled menjao. U želji za boljim izgledom radio je razne estetske korekcije. Međutim, rezultati nisu bili zadovoljavajući.

Brendon sada ima profil na društvenoj mreži Tik-Tok, gde se svakodnevno uključuje uživo i šokira javnost svakom svojom objavom. Njegovo lice danas retko ko može da prepozna budući da se rijaliti igrač skroz promenio.

Ljubitelj korekcija nikada nije krio da voli da se sređuje, a sada možemo videti da je usne još malo popunio. Promenio je i boju kose, te je sada zelene boje, a počeo je i da se šminka. Dok se Brendon snimao na Tik-Toku kako se šminka, ljudi nisu prestajali da komentarišu ogromne promene na njegovom licu.

Brendon je i sam više puta istakao kako nije zadovoljan estetskim korekcijama, te najavio tužbe protiv nestručnih lica, a u kom pravcu će se sve odvijati, ostaje da se vidi.

Izvor: espreso.co.rs