Sve pršti od luksuza u Miletovom i Martinom domu: Bazen usred sobe, mermer i zlatni detalji – Dekoracija u kupatilu će vas iznenaditi

|

Folk pevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić dom su uredili u neobičnom stilu i po svom ukusu. Velelepno zdanje sagrađeno je od crnog mermerma, fine keramike uvezene iz inostranstva, ima bazen, a i crvene zidove. Ono što daje posebno interensantnu notu enterijeru jesu krajnje neobični detalji.

Mnogi su se iznenadili kada su videli da je ovaj folk par u kupatilo stavio figure žirafa. Tu je i raskošni bazen, u kojem dok uživaju, mogu i da gledaju TV koji je postavljen blizu.

Njihov dom poseduje ogroman garderober, prostrano kupatilo, bilijar salu, bazen… Kako su mediji pisali, za ovu velelepnu vilu izdvojili su 550.000 evra, što će reći da nisu žalili za opremanje doma.

Marta je jednom prilikom istakla da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila po svom ukusu.

Svaki član ove pevačke porodice ima po jedan sprat u kući. Tu je i unutrašnji bazen, koji se za tren transformiše u spoljašnji – dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid. U njihovom domu dominiraju zlatni detalji, a mnogima za oko zapadne i leopardasti momenat na zidu.

Izvor: kurir.rs