Švajnštajger uživao u košarci: Predsedniku Partizana uručio poseban poklon, pa se oglasio na srpskom (FOTO)

|

Bivši nemački fudbaler i suprug Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger je bio poseban gost Partizana na večitom derbiju u Evroligi. On je utakmcicu gledao na počasnim mestima uz teren, a tu je bio i njegov otac, kao i Miloš Ivanović, brat njegove supruge Ane Ivanović.

Bastijan je dobio ovacije Grobara, pošto je kupio njihova srca nakon što je pokazao koliko voli Partizan kroz mnoge utakmice na kojima je bodrio crno-bele u prošlosti.

Nakon meča imao je i susret i razgovor sa predsednikom kluba Ostojom Mijailovićem, kojem je uručio i poseban poklon. Mijailović je dobio potpisan dres koji je Švajnštajger nosio u Bajernu, gde je proveo najveći deo karijere.

“Velika je čast da imate takvog šampiona na vašoj strani. Hvala Bastijane Švajnštajgeri na podršci. Ti si deo naše crno-bele porodice”, napisao je Ostoja Mijailović.

Srpski zet, kako ga zovu zbog braka sa Anom Ivanović, dosta je puta već dolazio na utakmice Partizana, tima za koji njegova supruga Ana i navija.
Švajnštajger je tokom utakmice u nekoliko navrata objavljivao storije na svom Instagramu, a poslednji od njih je pokazao i njegovo oduševljenje.

“Jaka utakmica”, kratko je poručio Švajnštajger na srpskom.

Izvor: telegraf.rs