Suzana prima minimalnu penziju, a ni Mile Kitić se ne može pohvaliti iznosom: “Ima koliko da odemo na ručak”

|

Poznato TV lice Suzana Mančić od pre par dana je zvanično u penziji. Ona je otkrila i o kom iznosu je reč i tako ostavila sve ljude u neverici.

“Danas sam dobila rešenje o penziji. Svečano objavljujem. Od danas sam penzionerka. Hvala Bogu. To sam čekala. Penzionerske dane planiram da provedem “laganica”. Sa puno uživanja. Ja volim život, volim da putujem, muziku. Imaću vremena za sve. Što se iznosa tiče. Minimalac za minimalac! Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam čega da se bojim”, ispričala je Suzana.

Suzana je jedna od mnogih poznatih penzionera na estradi. Još jedan pevač je ove godine dobio penziju, ali nije baš zadovoljan iznosom. To je Mile Kitić koji je prokomentarisao iznos na čeku:

“Nemoguće je živeti od penzije. Od moje penzije možemo nas dvojica da ručamo, eto… 40 godina sam uplaćivao, al’ to sam radio samo zbog zdravstvenog… Ne bi bilo dobro da, posle 50 godina rada, nisam sam sebi obezbedio da lepo živim, je l’ tako… Ne bi bilo dobro da sam sve to proćerd’o”, rekao je poznati pevač nedavno.

Izvor: espreso.co.rs